Vergroot je bekendheid en groei door met Social Media Marketing!

Laat zien wie je bent en overtuig jouw ideale doelgroep

Social Media Marketing afbeelding

De voordelen van Social Media Marketing

Wil jij ook meer bezoekers en klanten uit Social Media halen? Weet je niet zo goed waar je moet beginnen of welke aanpak voor jouw bedrijf werkt? Ik ga je hierbij helpen.

Waarom Social Media Marketing inzetten voor je bedrijf?

Wist je dat ruim 74% van de Nederlanders actief is op facebook? Dat zijn ruim 10 miljoen mensen! Ook andere kanalen zijn populair; zo heeft YouTube ruim 9 miljoen gebruikers en Instagram 5,6 miljoen.

Vooral Facebook en Instagram zijn de laatste jaren enorm gegroeid in het aantal gebruikers, maar ook in de diversiteit van de gebruikers. Zelfs ouderen spenderen tegenwoordig gemiddeld 80 minuten per dag aan Social Media.
Het mag duidelijk zijn dat je dus enorm veel potentiële klanten kunt bereiken via Social Media marketing!

Hoe zet je Social Media Marketing in voor jouw bedrijf?

Begin bij het begin; laat je bedrijf zien! Creëer een achterban van volgers en laat zien waar je voor staat. Plaats regelmatig leuke, interessante content om je volgers betrokken te houden en van bezoekers klanten te maken. Vind je het lastig om te bepalen wanneer en wat je moet plaatsen? Een helder plan en een content kalender kan je hierbij helpen. Fresh Finds kan je helpen met de opzet van een bedrijfspagina, analyse van de prestaties en het opstellen van een content kalender. Consistentie is key!

Naast een gedegen content kalender kun je ook adverteren op verschillende Social Media kanalen. Dit is zeer interessant omdat je super specifiek jouw ideale doelgroep kunt targeten! Met een klein budget van al een paar euro per dag kun je effectief adverteren. Je kunt kiezen voor langlopende branding campagnes of kortlopende acties.

Ook groeien met behulp van Social Media Marketing?

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij jouw Social Media strategie? Of je nu al bent begonnen of niet; Fresh Finds helpt je graag om meer te halen uit Social Media.
Samen kijken we naar jouw behoeften en wensen. Ik ontwikkel een duidelijke strategie die past bij jou en bovenal, jouw ideale doelgroep!
Hulp nodig met je posts? Ik maak een advies en content kalender waarmee je direct zelf aan de slag kunt. Adverteren? Ik kijk naar de mogelijkheden, doelen en wensen en stel gerichte campagnes voor je op en monitor de resultaten.

Zo gaan we samen groeien

In het volgende schema zie je de stappen die er gezet gaan worden om jou vooruit te helpen. Een helder werkplan zodat je weet wat je kunt verwachten tijdens het proces.

01

Kennismaking & jouw verhaal. Hoe gaan we jouw verhaal de wereld in helpen?

02

Doelgroepen analyse; wie is jouw ideale klant en hoe en waar gaan we die aanspreken?

03

Website & Social Media kanalen; welke kanalen zetten we in en hoe integreren we de huisstijl?

04

Social Media strategie & advies; content kalender en/ of adverteren? Een helder plan van aanpak.

05

Uitvoering werkzaamheden.

06

Duidelijke rapportages over de vorderingen.

Klaar om met een frisse wind Social Media te overwinnen?