Jouw SEO uitbesteden en beter gevonden worden in Google?

Verbeter jouw online zichtbaarheid doorlopend met de hulp van een freelance SEO specialist.

Start sterk met SEO zoekmachine optimalisatie

Jij weet als ondernemer dat jouw online vindbaarheid ontzettend belangrijk is. Je wil immers meer relevante bezoekers naar jouw website trekken! Door te werken aan jouw SEO zoekmachine optimalisatie zul je beter gevonden worden in Google. Wie wil dat nou niet?

Door een hogere positie in Google hoef jij namelijk minder geld uit te geven aan bijvoorbeeld advertenties, want al die extra bezoekers door een hogere positie kosten je immers geen advertentiebudget. Maar hoe bereik je dit?

SEO is een vak apart. Om hoger te scoren in Google is er veel tijd, kennis en inzet nodig. SEO is niet iets wat je ‘’een keer doet’’ en dan is het klaar. Het is een continu proces. Heb jij de kennis of de tijd niet? Kies dan voor SEO uitbesteden en laat je helpen door een freelance SEO specialist.

Om sterk van start te gaan beginnen we met een uitgebreide analyse, een gedegen zoekwoorden onderzoek en stellen we een SEO strategie op. Per maand zal er constructief worden gewerkt aan het verbeteren van jouw vindbaarheid op het gebied van techniek, content en autoriteit. Op naar hogere posities in Google!

"Start sterk met SEO zoekmachine optimalisatie en werk constructief aan een verbeterde online zichtbaarheid."

De voordelen van de SEO uitbesteden

Jij wil graag hogere posities in Google maar hebt eigenlijk geen kennis of tijd om hier zelf aan te werken. De wereld van SEO zoekmachine optimalisatie is ook enorm groot; Google beoordeelt jouw website én signalen van buitenaf op honderden punten.

Een goed begin is het halve werk. Laat je helpen door een freelance SEO specialist en bespaar jezelf veel tijd. Iedere maand ontvang je een helder rapport met de vorderingen en aanvullend advies, wel zo duidelijk.

Dit is waarom SEO uitbesteden jou vooruit helpt

Beter gevonden worden in Google middels SEO zoekmachine optimalisatie kost zoals gezegd veel tijd, kennis en inzet. Nu is niet iedere ondernemer een SEO specialist, je hebt immers wel betere dingen te doen dan constant aan jouw vindbaarheid werken.

Feit is dat de concurrentie ook niet stilzit. Werken aan jouw organische vindbaarheid levert je meer relevant verkeer op, versterkt je concurrentiepositie én bespaart je op lange termijn advertentiebudget. Door jouw SEO uit te besteden ben jij zeker van de SEO hulp die jij nodig hebt om hoger te gaan scoren in Google en bespaar je jezelf kostbare tijd.

Wat krijg je als je kiest voor SEO uitbesteden?

Uitgebreide Analyse op verschillende SEO onderdelen

Een goed begin is het halve werk. We starten dan ook met een zeer uitgebreide analyse op alle belangrijke SEO punten om te bepalen waar je nu staat.

Zoekwoorden onderzoek & SEO strategie

De volgende stap is een gedegen zoekwoorden onderzoek. Waar wil je op gevonden worden en welke zoektermen zijn kansrijk om op te gaan scoren? Met de resultaten uit de analyse en het zoekwoorden onderzoek wordt er een SEO strategie opgesteld voor op de korte en langere termijn.

Maandelijkse SEO optimalisaties & resultatenrapport

Per maand gaat Fresh Finds het gewenste aantal uren voor je aan de slag met het verbeteren van jouw online zichtbaarheid. Iedere maand ontvang je een helder rapport met de vorderingen, de zoekwoordposities en aanvullend advies.

Voor wie is de SEO uitbesteden geschikt?

Iedereen die beter gevonden wil worden en hoger wil scoren in Google heeft baat bij SEO zoekmachine optimalisatie. Je weet dat werken aan SEO belangrijk is en dat het veel tijd en inzet kost. Beschik je zelf niet over de juiste kennis of de nodige tijd? Dan is SEO uitbesteden de juiste keuze.

Je wil hoger scoren in de zoekresultaten van Google

Je wil ondersteuning van een freelance SEO specialist

Je wil meer relevante bezoekers naar jouw website trekken

Je weet dat SEO tijd en inspanning kost

Je wil op termijn advertentiebudget besparen door hogere posities

Je wil heldere communicatie en inzicht in de vorderingen

Zo gaan we aan de slag met jouw SEO optimalisatie

Stap 1

Vrijblijvende telefonische kennismaking & jouw verhaal. Samen bespreken we jouw doelgroep, bedrijfsdoelen en wensen.

Stap 2

Fresh Finds gaat aan de slag met de uitgebreide SEO analyse, het zoekwoorden onderzoek en stelt een SEO strategie op voor op de korte- en langere termijn.

Stap 3

Maandelijks werkt Fresh Finds aan jouw SEO optimalisatie. Per maand ontvang je een overzichtelijk resultatenrapport met de vorderingen, zoekwoordposities en aanvullend advies.

Jouw SEO uitbesteden bij Fresh Finds

Als ervaren SEO specialist help ik je graag bij het verbeteren van jouw online zichtbaarheid, zo houd jij meer tijd over en werk je constructief aan hogere posities in Google.

Wil jij ook jouw SEO uitbesteden aan een freelance SEO specialist? Constructief werken aan jouw online vindbaarheid en beter gevonden worden in Google? Neem dan nu contact op met Fresh Finds en ga sterk van start!

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan vooral contact met mij op, ik help je graag verder.

Het uitbesteden van SEO bestaat uit 2 onderdelen: we beginnen eerst met een uitgebreide SEO analyse, het zoekwoorden onderzoek en het opstellen van de SEO strategie. Dit is al mogelijk vanaf €675 euro excl. BTW. De tweede stap is het maandelijks werken aan jouw SEO optimalisaties inclusief resultaten en adviesrapport. Dit is al mogelijk met minimaal 3 SEO uren per maand, vanaf €300 euro excl. BTW.

Ja! Als je alleen een korte SEO analyse wil hebben om snel inzicht te krijgen in de kansen en knelpunten kijk dan bij de SEO Quick Scan. Wil je alleen een los zoekwoorden onderzoek laten uitvoeren? Kijk dan bij SEO zoekwoorden onderzoek.

SEO omvat ontzettend veel onderdelen waar aan gewerkt kan worden. Zo zijn er technische optimalisaties aan de website die uitgevoerd kunnen worden maar ook optimalisaties als het aankomt op de teksten op jouw website en signalen van buitenaf zoals Google Mijn Bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan interne linkstructuur verbeteren, website teksten optimaliseren, blogartikelen schrijven en nog veel meer. Na de analyse en op basis van de kansen en knelpunten zal ik iedere maand aangeven aan welke onderdelen gewerkt gaat worden.

SEO is iets wat veel tijd en inzet kost. Het is afhankelijk van de concurrentie en de zoektermen waar jij op wil scoren hoeveel tijd het zal kosten. Uiteraard kijken we naar kansrijke zoekwoorden waarmee het makkelijker is om sneller te scoren. Houd rekening met zeker 4 tot 7 maanden voordat de eerste echte resultaten in het verkeer naar de website te zien zullen zijn. Hier staat tegenover dat de resultaten duurzaam zijn.

Ja natuurlijk! Als je graag 1 op 1 advies wil over SEO optimalisaties kun je een SEO consult met mij inplannen via telefoon of via videoverbinding. Neem hiervoor gerust contact met mij op.

Klaar om hoger te scoren in Google?