Google Ads uitbesteden

Als SEA specialist help ik je aan sterke Google Search Ads campagnes zodat jij snel zichtbaar bent bij jouw ideale doelgroep

Starten met Google Ads? Laat jouw Google advertenties inrichten en beheren voor een sterke start

Jij wil snel zichtbaar zijn bij jouw ideale doelgroep om zo meer leads te verzamelen. Met doelgerichte Google advertenties, ook wel SEA genoemd, kun je dit bereiken. Heb je zelf de kennis niet in huis om jouw Google campagnes goed in te richten of heb je hier simpelweg geen tijd voor? Ik help je graag verder met sterke Google Search Ads campagnes.

Op basis van jouw bedrijfsdoelen, doelgroep en natuurlijk het beschikbare budget stellen we een heldere campagne strategie op. Het maakt niet uit of je maar 1 of meer campagnes wil laten draaien, ik zal je adviseren over de juiste keuzes. Nadat jouw Google advertenties live staan, zal ik op maandelijkse basis het account continu monitoren en optimaliseren om zo de beste resultaten te behalen.

SEA uitbesteden is de juiste keuze als je er zeker van wil zijn dat jouw campagnes goed en doeltreffend worden ingericht. Er komt veel meer bij kijken dan de meeste mensen denken! Daarnaast heb je de zekerheid dat jouw Google advertenties continue in de gaten worden gehouden en worden geoptimaliseerd voor de beste resultaten met jouw budget.

"Snel en effectief zichtbaar zijn bij jouw ideale doelgroep voor meer leads? Dan zijn Google Search Ads de juiste keuze."

De voordelen van Google Ads uitbesteden

Door jouw SEA uit te besteden weet je zeker dat je sterk van start gaat. Wellicht heb je zelf de kennis niet in huis of heb je de tijd niet om zelf met Google advertenties aan de slag te gaan.

Door je te laten helpen door een SEA specialist ben jij er zeker van dat jouw account zo optimaal mogelijk wordt in gericht en dat je het meeste uit jouw advertentiebudget haalt. Met een heldere strategie, sterke campagnes en optimalisatie en advies per maand kun jij er zeker van zijn dat je snel en effectief meer relevante bezoekers naar jouw website trekt.

Dit is waarom Google Ads uitbesteden jou een voorsprong geeft

Natuurlijk wil jij ook meer koopgerichte en relevante bezoekers naar jouw website. Google Ads is dan een slimme en snelle manier om dit te bereiken. Uiteraard wil je wel dat jouw Google advertenties optimaal zijn ingericht om zo het meeste uit jouw beschikbare budget te halen!

Niet iedere ondernemer is voor zijn plezier bezig met Google Ads. Heel begrijpelijk. Bespaar jezelf waardevolle tijd en voorkom budgetverspilling door je te laten helpen met jouw Google Search Ads campagnes. Zo ben jij zeker van sterke campagnes, continue optimalisatie en het beste resultaat voor jouw budget.

Wat krijg je als je kiest voor Google Ads uitbesteden?

Google Ads strategie en inrichting van jouw campagnes

Nadat jouw doelen en wensen helder zijn, wordt er een strategie opgesteld. Jouw Google Ads account en Search campagnes worden ingericht op basis van een ijzersterk zoekwoorden onderzoek zodat we precies de juiste doelgroep targeten.

Maandelijkse monitoring en optimalisatie

Jouw Google Ads campagnes worden continu in de gaten gehouden én geoptimaliseerd. Denk hierbij aan zoekwoorden aanpassen, inspelen op de concurrentie binnen de Google Ads veilingen en verbeteringen doorvoeren. Zo behouden en verbeteren we de resultaten.

Helder advies en resultatenrapport per maand

Iedere maand ontvang je een helder advies en resultatenrapport over jouw Google Ads campagnes. Zo weet jij precies wat er is gedaan, hoe je advertenties presteren en wat we nog meer kunnen doen om de resultaten verder te verbeteren.

Voor wie is Google Ads uitbesteden geschikt?

Iedere ondernemer die snel en effectief zichtbaar wil zijn bij zijn ideale doelgroep om zo meer koopgerichte websitebezoekers aan te trekken heeft baat bij Google Search Ads campagnes. Daarnaast wil je de zekerheid dat jouw Google Ads account goed in de gaten gehouden wordt en dat het meeste uit jouw budget gehaald wordt.

 

Je hebt een bestaand Google Ads account of wil starten met Google Ads

Je wil zeker zijn dat jouw budget optimaal wordt ingezet

Je wil je geen zorgen hoeven maken over beheer en optimalisatie

Je wil snel en effectief meer relevante bezoekers aantrekken

Je wil tijd besparen door jouw Google Ads uit te besteden

Je wil maandelijks inzicht in de prestaties en advies

Je wil Google Search Ads inzetten (geen display, shopping e.d.)

Je wil de zekerheid van ondersteuning door een SEA specialist

Je wil korte lijntjes en vragen kunnen stellen

Zo gaan we aan de slag met jouw Google Search Ads

Stap 1

Vrijblijvende telefonische kennismaking & jouw verhaal. Samen bespreken we jouw doelgroep, bedrijfsdoelen en verwachtingen /ervaringen met Google Ads.

Stap 2

Fresh Finds gaat aan de slag met de Google Ads strategie en richt middels een goed zoekwoorden onderzoek en het beschikbare budget jouw campagnes in.

Stap 3

Oplevering Google Search Ads advertenties en live zetten. Maandelijks voer ik optimalisaties uit en ontvang je van mij een helder resultaten en adviesrapport.

Google Ads uitbesteden bij Fresh Finds

Doelgericht, effectief én snel meer koopgerichte bezoekers naar jouw website? Kies dan voor Google Ads uitbesteden bij Fresh Finds. Als ervaren Google Ads specialist help ik je graag bij het opzetten en beheren van jouw Google Ads account zodat jij, snel en effectief, meer relevant verkeer naar jouw website trekt.

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan vooral contact met mij op, ik help je graag verder.

De kosten zijn verdeeld in twee onderdelen: Eerst het onderdeel strategie opstellen en het inrichten van jouw Google Ads account. Dit is al mogelijk vanaf €525 euro excl. BTW. Het maandelijks beheer en optimalisatie inclusief rapport is al mogelijk vanaf €150 euro excl. BTW per maand. Voor grotere accounts bespreken we vooraf samen de benodigde tijd en bijbehorende kosten.

Ja dat is mogelijk. Wel is het maandelijks beheer zeer aan te raden als je zelf geen of weinig ervaring hebt met Google Ads. Om de resultaten te behouden en te verbeteren is het absoluut noodzakelijk om regelmatig met jouw Google advertenties bezig te zijn. Je kunt niet verwachten dat de resultaten goed blijven als je er niet meer naar omkijkt.

Jazeker. Als je ervoor kiest om jouw Google Ads uit te besteden zal ik eerst de bestaande campagnes analyseren en beoordelen welke onderdelen behouden kunnen worden en welke niet. Vervolgens gaan we met de nieuwe strategie verder met de inrichting van jouw campagnes. 

Het maandelijks beheer van jouw Google Ads account als dienst is maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.

Kort gezegd, nee. Mede afhankelijk van de branche is het aan te raden om echt minimaal met €10 euro advertentiebudget per campagne te starten. Anders kun je te weinig klikken binnenhalen om echte resultaten te verwachten. Twijfel je over het benodigde advertentiebudget? Laat het mij dan vooral weten, ik adviseer je hier graag over.

Ja natuurlijk! Als je graag 1 op 1 advies wil over Google Ads kun je een SEA consult met mij inplannen via telefoon of via videoverbinding. Er is 1 uur per maand inbegrepen als je het beheer van jouw Google Ads bij Fresh Finds hebt ondergebracht. Neem hiervoor gerust contact met mij op.

Klaar voor een sterke start met Google Search Ads?