Google Ads Scan

Weten hoe jouw SEA Google Ads op dit moment presteren én wat je kunt doen om jouw Google advertenties te optimaliseren? Vraag dan de Google Ads Scan aan en ga doelgericht aan de slag

Snel inzicht en helder advies over jouw SEA account met de Google Ads Scan

Je bent al een tijdje aan het adverteren op Google Ads of hebt dit ooit wellicht door iemand anders laten inrichten. Jij wil immers op een slimme manier met Google advertenties hoog in de zoekresultaten verschijnen!

Maar wat als je niet zo goed weet hoe je jouw resultaten kunt verbeteren? Of als je twijfels hebt of je wel door moet gaan met investeren in SEA? En wat moet je doen als je zelf de kennis eigenlijk niet in huis hebt?

Met de Google Ads Scan krijg je snel en helder antwoord op deze vragen. Middels een uitgebreide SEA analyse worden jouw account én de bijbehorende search campagnes eens goed onder de loep genomen.

Bij de Google Ads Scan worden er verschillende onderdelen bekeken. Zo worden onder andere de algemene instellingen en accountstructuur, de ingestelde doelen, de historische prestaties en natuurlijk de advertenties zelf geanalyseerd.

Met de resultaten die uit de Google Ads Scan volgen en bijbehorend adviesrapport kun je doelgericht aan de slag om de prestaties van jouw Google advertenties te verbeteren. Zelfstandig of met hulp.

"Weten hoe jouw Google Search Ads presteren en wat je kunt doen om de resultaten te verbeteren? Vraag de Google Ads Scan aan en haal meer uit jouw campagnes."

De voordelen van de Google Ads Scan

Meer resultaat behalen uit jouw SEA campagnes begint met een duidelijk en volledig beeld van de huidige prestaties. Daarnaast is het van groot belang om te weten aan welke ‘knoppen’ je moet draaien om zo meer uit je campagnes te kunnen halen. Met de Google Ads Scan krijg je inzicht in de kansen en knelpunten van jouw account en campagnes. Je geeft jezelf focus zodat je écht doelgericht aan de slag kunt gaan met het verbeteren van jouw Google Ads resultaten, zelfstandig of met hulp.

Dit is waarom een Google Ads Scan jou een voorsprong geeft

Het aantrekken van relevante én koopgerichte bezoekers naar jouw website toe middels Google Ads is een slimme investering. Uiteraard wil je wel het meeste resultaat behalen voor jouw beschikbare budget!

Nu is Google Ads niet iets waar iedere ondernemer dagelijks mee bezig is…. Heel begrijpelijk. Voorkom dat je onnodig advertentiebudget verspilt door slecht lopende campagnes en bespaar jezelf waardevolle tijd door de Google Ads Scan te laten uitvoeren. Jij weet dan precies waar je nu staat, wat er beter kan en waar je je aandacht op moet focussen op weg naar betere prestaties.

Wat krijg je bij de Google Ads Scan?

Analyse op verschillende Google Ads onderdelen

In 1 overzichtelijk rapport krijg je de resultaten van de Google Ads Scan. De SEA analyse bevat belangrijke onderdelen waaronder instellingen, accountstructuur, ingestelde doelen en natuurlijk de advertentieprestaties zelf.

Overzichtelijk adviesrapport

Per geanalyseerd onderdeel ontvang je een heldere conclusies over de kansen en knelpunten. Makkelijk en duidelijk uitgelegd.

Advies op korte- en lange termijn

Per onderdeel zal er helder SEA advies worden gegeven waarmee jij doelgericht aan de slag kunt om de prestaties van jouw Google advertenties te verbeteren. Daarnaast bespreken wij de Google Ads Scan ook telefonisch zodat jij precies weet waar je je op moet focussen.

Voor wie is de Google Ads Scan geschikt?

Elke ondernemer die voor zichzelf of voor iemand anders bezig is met Google Ads heeft veel baat bij een goed beeld van de huidige prestaties en inzicht in de kansen en knelpunten. Alleen zo kun je doelgericht aan de slag gaan met het verbeteren van jouw Google Search Ads resultaten. Herken jij jezelf in een van de volgende punten? Dan is de Google Ads Scan zeker iets voor jou.

Je hebt een bestaand Google Ads account met actieve of oude zoekcampagnes ofwel Search Ads

Je wil helder inzicht in de prestaties, kansen en knelpunten

Je wil weten waar je je op moet focussen om jouw google advertenties te verbeteren

Je wil weten of jouw Google Ads account goed is ingesteld

Je wil weten of jouw landingspagina(s) geschikt zijn

Je wil helder advies over wat je kunt doen op de korte- en lange termijn

Je wil weten of je het maximale uit je advertentiebudget haalt

Je wil doelgericht je SEA campagnes verbeteren, zelfstandig of met hulp

Je wil een Google Ads Scan laten uitvoeren voor iemand anders

Zo gaan we aan de slag met jouw Google Ads Scan

Stap 1

Vrijblijvende telefonische kennismaking & jouw verhaal. Samen bespreken we jouw doelgroep, bedrijfsdoelen en ervaringen met Google Ads.

Stap 2

Fresh Finds gaat aan de slag met de Google Ads Scan en stelt advies op voor op de korte- en langere termijn per onderdeel.

Stap 3

Oplevering Google Ads Scan. Samen bespreken we de resultaten. Wanneer gewenst kan Fresh Finds voor je aan de slag gaan om jouw Google advertenties te verbeteren.

Een Google Ads Scan door Fresh Finds

Als ervaren freelance SEA specialist help ik je graag bij het uitvoeren van een Google Ads Scan zodat jij doelgericht en met frisse inzichten aan de slag kunt.

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan vooral contact met mij op, ik help je graag verder.

Een Google Ads Scan voor kleine Google Ads accounts is al mogelijk vanaf €225 euro excl. BTW. Voor grotere accounts bespreken we vooraf samen de benodigde tijd en bijbehorende kosten. Desgewenst kan de Google Ads Scan worden aangevuld met een zoekwoorden onderzoek ten behoeve van de campagnes.

Ja! Als je nog niet beschikt over een gedegen zoekwoorden onderzoek is het zeer nuttig om deze te laten uitvoeren naast de Google Ads Scan. Zo kun je direct doelgericht aan de slag met het verbeteren van jouw SEA campagnes met kansrijke zoekwoorden.

Jazeker. Als SEA specialist help ik je graag bij optimaliseren en beheren van jouw Google Ads campagnes. Samen bespreken we jouw wensen en stellen we een SEA strategie op, passend bij jouw wensen en budget.

Natuurlijk. Ik duik graag voor je in de aanwezige documentatie en zal mijn advies hierover geven. Ook kan ik je adviseren over de inhoud van het onderzoek en hoe je deze kunt gebruiken voor jouw optimalisaties.

Je krijgt natuurlijk wel uitleg en advies over welke onderdelen je kunt gaan optimaliseren en waarom, maar ik voeg er geen hele cursus bij welke precies laat zien achter welke knopjes je moet gaan kijken.

Ja natuurlijk! Als je graag 1 op 1 advies wil over Google Ads kun je een SEA consult met mij inplannen via telefoon of via videoverbinding. Neem hiervoor gerust contact met mij op.

Klaar om uit te vinden hoe jouw Google Ads campagnes presteren en hoe je jouw Google advertenties kunt optimaliseren?