Succesvol adverteren op Facebook en Instagram?

Social media marketing uitbesteden voor snelle en doeltreffende zichtbaarheid bij jouw ideale doelgroep

Snel zichtbaar bij jouw ideale doelgroep? Start sterk met Facebook en Instagram ads

Adverteren wil je natuurlijk alleen doen op plekken waarvan je zeker weet dat het bereik groot is. Op Facebook en Instagram zit dat wel goed! Door de zeer ruime mogelijkheden qua targeting, plaatsingen maar ook retargeting kun je snel en effectief jouw ideale doelgroep bereiken.

Zelf de kennis of de tijd niet om met het advertentiebeheer van Meta aan de slag te gaan? Laat je dan helpen door een social media marketing specialist. Ik help je graag aan sterke advertenties op Facebook en Instagram, geheel passend bij jouw wensen en budget.

Of je nou 1 of meerdere campagnes wil laten lopen, voor een korte periode of doorlopend, samen met jou stel ik de beste strategie op voor jouw doelen. Nadat jouw Facebook en Instagram advertenties live staan zal ik op maandelijkse basis de campagnes continu monitoren en optimaliseren om zo de beste resultaten te behalen voor jouw budget.

Social media marketing uitbesteden is de juiste keuze voor jou als je er zeker van wil zijn dat jouw campagnes goed worden ingericht en worden beheerd op het gebied van techniek, sterke copywriting en pakkend beeldmateriaal.

’Succesvol adverteren op Facebook en Instagram begint met een heldere strategie en een duidelijk doel.’’

De voordelen van social media marketing uitbesteden

Wellicht heb je al eens eerder een advertentie op Facebook en/of Instagram gemaakt, maar weet je ook echt aan welke knoppen te draaien om je resultaten te verbeteren? Het advertentiebeheer van Meta heeft enorm veel mogelijkheden, ik kan me voorstellen dat je daar zelf de tijd of kennis niet voor hebt.

Start sterk en doelgericht door jouw social media marketing uit te besteden. Zo ben jij er zeker van dat je de juiste doelgroep bereikt, dat jouw account zo optimaal mogelijk ingericht wordt en dat je het meeste uit jouw budget haalt.

Dit is waarom social media marketing uitbesteden jou een voorsprong geeft

Uiteraard wil jij graag meer koopgerichte bezoekers naar jouw website trekken. Facebook en Instagram advertenties zijn en uitstekende en snelle manier om dit te bereiken. Geef jezelf en voorsprong door je te laten helpen, dit scheelt veel tijd en budget.

Niet iedere ondernemer is dagelijks bezig in het advertentiebeheer van Facebook ads. Snap ik. Spendeer je tijd aan zaken die je het liefste doet en voorkom budgetverspilling. Zo ben jij zeker van sterke campagnes, continue optimalisatie en het beste resultaat voor jouw budget.

Wat krijg je als je kiest voor het uitbesteden van jouw campagnes?

Facebook en Instagram Ads strategie en inrichting van jouw campagnes

Nadat jouw doelen en wensen helder zijn, wordt er een strategie opgesteld. Jouw Facebook ads account en campagnes worden ingericht op het gebied van techniek, doelgroepen onderzoek en sterk beeldmateriaal & copywriting.

Maandelijkse monitoring en optimalisatie

Jouw Facebook en Instagram advertenties worden continu in de gaten gehouden én geoptimaliseerd. Zo testen we continu verschillende doelgroepen, teksten en beeldmateriaal om tot de beste resultaten te komen.

Helder advies en resultatenrapport per maand

Iedere maand ontvang je een helder advies en resultatenrapport over jouw Facebook en Instagram advertenties. Zo weet jij precies wat er is gedaan, hoe je advertenties presteren en wat we nog meer kunnen doen om de resultaten verder te verbeteren.

Voor wie is social media marketing uitbesteden geschikt?

Iedere ondernemer die snel en effectief zichtbaar wil zijn bij zijn ideale doelgroep om zo meer koopgerichte websitebezoekers aan te trekken heeft baat bij Facebook en Instagram advertenties. Daarnaast wil je de zekerheid dat jouw Facebook Ads account goed in de gaten gehouden wordt en dat het meeste uit jouw budget gehaald wordt.

Je hebt een bestaand Facebook Ads account of wil starten met Facebook Ads

Je wil snel en effectief meer relevante bezoekers aantrekken

Je wil zeker zijn dat jouw budget optimaal wordt ingezet

Je wil tijd besparen door jouw social media marketing uit te besteden

Je wil de zekerheid van ondersteuning door een specialist

Je wil je geen zorgen hoeven maken over beheer en optimalisatie

Je wil maandelijks inzicht in de prestaties en advies

Je wil korte lijntjes en vragen kunnen stellen

Je wil Facebook en Instagram ads uitbesteden voor een klant van jou

Zo gaan we aan de slag met jouw Facebook en Instagram advertenties

Stap 1

Vrijblijvende telefonische kennismaking & jouw verhaal. Samen bespreken we jouw doelgroep, bedrijfsdoelen en verwachtingen/ervaringen met Facebook en Instagram Ads.

Stap 2

Fresh Finds gaat aan de slag met de Social Media marketing strategie en richt middels een goed doelgroepen onderzoek en het beschikbare budget jouw campagnes in.

Stap 3

Oplevering Facebook en Instagram advertenties en live zetten. Maandelijks voer ik optimalisaties uit en ontvang je van mij een helder resultaten en adviesrapport.

Facebook en Instagram ads uitbesteden bij Fresh Finds

Als specialist help ik je graag bij het opzetten en beheren van jouw Facebook Ads account zodat jij doelgericht en snel meer relevant verkeer naar jouw website trekt.

Snel, effectief en doelgericht meer potentiële klanten naar jouw website? Kies dan voor Social Media marketing uitbesteden bij Fresh Finds.

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan vooral contact met mij op, ik help je graag verder.

De kosten zijn verdeeld in twee onderdelen: Eerst het onderdeel strategie opstellen en het inrichten van jouw Facebook Ads account. Dit is al mogelijk vanaf €525 euro excl. BTW. Het maandelijks beheer en optimalisatie inclusief rapport is al mogelijk vanaf €150 euro excl. BTW per maand. Voor grotere accounts bespreken we vooraf samen de benodigde tijd en bijbehorende kosten.

Ja dat is mogelijk. Wel is het maandelijks beheer zeer aan te raden als je zelf geen of weinig ervaring hebt met Facebook en Instagram advertenties. Om de resultaten te behouden en te verbeteren is het absoluut noodzakelijk om regelmatig met jouw advertenties bezig te zijn. Je kunt niet verwachten dat de resultaten goed blijven als je er niet meer naar omkijkt.

Jazeker. Als je ervoor kiest om jouw Facebook advertenties uit te besteden zal ik eerst de bestaande campagnes analyseren en beoordelen welke onderdelen behouden kunnen worden en welke niet. Vervolgens gaan we met de nieuwe strategie verder met de inrichting van jouw campagnes.
Het maandelijks beheer van jouw Facebook ads account als dienst is maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.
Het is mogelijk om met minder dan €10 euro per dag per campagne te starten, maar je kunt hiervoor niet een heel groot bereik verwachten. Het is mede afhankelijk van de gekozen doelgroepen wat de kosten per 1000 weergaven zullen zijn. Een b2b doelgroep is bijvoorbeeld duurder als een consumentendoelgroep. Twijfel je over het benodigde advertentiebudget? Laat het mij dan vooral weten, ik adviseer je hier graag over.
Ja natuurlijk! Als je graag 1 op 1 advies wil over Facebook en Instagram advertenties kun je een consult met mij inplannen via telefoon of via videoverbinding. Er is 1 uur per maand inbegrepen als je het beheer van jouw Facebook en Instagram advertenties bij Fresh Finds hebt ondergebracht. Neem hiervoor gerust contact met mij op.

Klaar voor een sterke start met Facebook en Instagram advertenties?