SEO Quick Scan

Weten hoe jouw website er op dit moment voorstaat op het gebied van SEO? Ontdek met de SEO Quick Scan snel waar de kansen liggen om jouw online vindbaarheid te verbeteren.

Krijg snel waardevolle inzichten met de SEO Quick Scan

Je bent je ervan bewust dat jouw online vindbaarheid zeer belangrijk is. Je wil beginnen met zoekmachine optimalisatie of bent er wellicht al een tijdje mee bezig. Maar hoe staat je website er op dit moment eigenlijk voor op het gebied van SEO? En wat moet ik als eerste aanpakken?

Met de SEO Quick Scan krijg jij snel waardevolle inzichten in de kansen én knelpunten middels een beknopte SEO analyse. Met de resultaten die uit de SEO Quick Scan volgen kun jij doelgericht aan de slag om jouw zichtbaarheid en positie online te gaan verbeteren.

Tijdens de SEO Quick Scan wordt er naar verschillende onderdelen gekeken waar Google jouw website op beoordeelt. Er wordt aandachtig gekeken naar de techniek van de website, de content op de website zoals alle titels, teksten en afbeeldingen en natuurlijk worden de huidige zoekwoorden en de posities onder de SEO-loep genomen.

In een overzichtelijk adviesrapport ontvang je een lijst met SEO verbeterpunten voor op de korte- en lange termijn, advies over de zoekwoorden en de te volgen strategie.

‘’’Doelgericht werken aan jouw vindbaarheid? Start met een SEO Quick Scan en krijg snel inzicht in de kansen en knelpunten.’’

De voordelen van de SEO Quick Scan​

Je SEO score en vindbaarheid verbeteren zónder dat je weet waar je nu staat is eigenlijk onbegonnen werk. Je schrijft een blogje, je voegt wat zoekwoorden in of je plaatst af en toe een nieuwsartikel. Maar wat haalt het eigenlijk uit? En waar moet ik mijn energie op focussen om resultaten te gaan zien?

Een goed begin is het halve werk. Met een SEO Quick Scan krijg je helder op een rijtje waar de kansen liggen, waar de knelpunten zitten en waar je je tijd het beste in kunt steken. Je geeft jezelf focus zodat je écht doelgericht aan de slag kunt gaan met het verbeteren van jouw positie, zelfstandig of met hulp.

Dit is waarom een SEO Quick Scan jou vooruit helpt

Het verbeteren van jouw vindbaarheid online middels zoekmachine optimalisatie kost tijd, kennis en inzet. Niet iedereen is een SEO professional, je hebt immers betere dingen te doen dan de hele tijd aan jou SEO werken! Om te voorkomen dat je waardevolle tijd verliest en de resultaten achterblijven is het van groot belang dat je precies weet waar je nu staat, wat je kunt doen én hoe je naar die betere posities kan gaan toewerken. Want wie wil er nou niet meer relevante bezoekers naar zijn website trekken?

Laat Fresh Finds een SEO Quick Scan uitvoeren en start doelgericht en effectief met het verbeteren van jouw online vindbaarheid.

Wat krijg je bij de SEO Quick Scan?

Analyse op verschillende SEO onderdelen

In 1 overzichtelijk rapport krijg je de resultaten van de SEO Quick Scan. De seo analyse bevat belangrijke SEO punten waaronder techniek, zoekwoorden en posities en content.

Overzichtelijk adviesrapport

Per geanalyseerd onderdeel ontvang je een heldere conclusies over de kansen en knelpunten. Makkelijk en duidelijk uitgelegd.

Advies op korte- en lange termijn

Per onderdeel zal er helder SEO advies worden gegeven voor op de korte- en langere termijn. Waar zitten de quick wins en waar is meer tijd voor nodig? Daarnaast bespreken wij de SEO Quick Scan ook telefonisch zodat jij precies weet hoe je aan de slag kunt gaan.

Voor wie is de SEO Quick Scan geschikt?

Iedereen die voor zichzelf of voor iemand anders bezig is met SEO zoekmachine optimalisatie heeft inzicht nodig. Inzichten over hoe je er nu voor staat, de kansen en knelpunten. Alleen zo kun je doelgericht aan de slag gaan met het verbeteren van jouw positie in Google. Herken jij jezelf in een van de volgende punten? Dan heb jij zeker baat bij een SEO Quick Scan.

Je wil weten hoe je er nu voor staat op het gebied van SEO

Je wil doelgericht je SEO scores gaan verbeteren, zelfstandig of met hulp

Je wil weten wat je kunt doen op de korte- en lange termijn

Je wil helder inzicht in de kansen en knelpunten

Je wil weten waar je je energie op moet focussen qua SEO

Je wil een SEO Quick Scan laten uitvoeren voor iemand anders

Zo gaan we aan de slag met jouw SEO Quick Scan

Stap 1

Vrijblijvende telefonische kennismaking & jouw verhaal. Samen bespreken we jouw doelgroep, bedrijfsdoelen en wensen.

Stap 2

Fresh Finds gaat aan de slag met de SEO Quick Scan en stelt advies op voor op de korte- en langere termijn per onderdeel.

Stap 3

Oplevering SEO Quick Scan. Samen bespreken we de resultaten. Wanneer gewenst kan Fresh Finds voor je aan de slag gaan om de SEO optimalisaties uit te voeren.

Een SEO Quick Scan door Fresh Finds

Als ervaren SEO specialist help ik je graag bij het uitvoeren van een SEO Quick Scan zodat jij doelgericht aan de slag kunt.

Wil jij ook snel inzicht in de kansen en knelpunten als het aankomt op jouw SEO score? Doelgericht aan de slag gaan met zoekmachine optimalisatie in jouw vindbaarheid te verbeteren? Vraag dan nu de SEO Quick Scan aan.

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan vooral contact met mij op, ik help je graag verder.

Een SEO Quick Scan voor kleine websites is al mogelijk vanaf €225 euro excl. BTW. Voor grotere onderzoeken bespreken we vooraf samen de benodigde tijd en bijbehorende kosten. Desgewenst kan de SEO Quick Scan worden aangevuld met bijvoorbeeld een uitgebreid zoekwoorden onderzoek.

Ja! Als je nog niet beschikt over een gedegen zoekwoorden onderzoek is het zeer nuttig om deze te laten uitvoeren naast de SEO Quick Scan. Zo kun je direct doelgericht aan de slag met het verbeteren van jouw vindbaarheid op basis van analyse én kansrijke zoekwoorden.

Jazeker. Als SEO specialist help ik je graag bij het verbeteren van jouw online vindbaarheid. Samen bespreken we jouw wensen en stellen we een SEO strategie op, passend bij jouw wensen en budget.

Natuurlijk. Ik duik graag voor je in de aanwezige documentatie en zal mijn advies hierover geven. Ook kan ik je adviseren over de inhoud van het onderzoek en hoe je deze kunt gebruiken voor jouw optimalisaties.

Kort gezegd, nee. Je krijgt natuurlijk wel globale uitleg en advies over welke onderdelen je kunt gaan optimaliseren en waarom, maar ik voeg er geen hele cursus bij. Ik voeg er bijvoorbeeld geen uitleg bij over hoe je precies tot in detail een goed zoekwoorden onderzoek uit moet voeren.

Ja natuurlijk! Als je graag 1 op 1 advies wil over SEO optimalisaties kun je een SEO consult met mij inplannen via telefoon of via videoverbinding. Neem hiervoor gerust contact met mij op.

Klaar om uit te vinden hoe jij ervoor staat qua SEO en écht doelgericht aan de slag te gaan?