SEO Zoekwoorden Onderzoek

Een gedegen zoekwoorden onderzoek is dé onmisbare basis van iedere SEO strategie. Ontdek wat de beste zoekwoorden zijn om jouw online vindbaarheid te verbeteren.

Start sterk met een zoekwoorden analyse

Een goed begin is het halve werk! Wil je een sterke start maken met het verbeteren van jouw vindbaarheid in Google? Dan is een gedegen zoekwoorden onderzoek absoluut onmisbaar.

Het gebruik van zoekwoorden is één van de SEO onderdelen waarop Google jouw website beoordeelt. Hoe beter jij scoort op deze zoekwoorden, hoe hoger je positie in de zoekresultaten. Het is dus van groot belang dat jij begint met het kiezen van de juiste zoekwoorden waarop jij gevonden wil worden!

Een zoekwoorden onderzoek is de onmisbare basis voor jouw SEO strategie en geeft houvast bij het schrijven van al jouw website content. Het zoekwoorden onderzoek is geschikt voor nog te ontwikkelen en bestaande websites.

Er wordt per zoekwoord gekeken naar het zoekvolume per maand en de mate van concurrentie. Hieruit volgt een lijst met een gezonde mix van kansrijke zoektermen waarmee je aan de slag kunt om jouw positie in Google te gaan verbeteren.

"Hoger scoren in Google begint bij een goed Zoekwoorden Onderzoek."

De voordelen van een Zoekwoorden Onderzoek

Beginnen met SEO zoekmachine optimalisatie zonder vooraf een heldere zoekwoorden analyse te hebben uitgevoerd is eigenlijk onmogelijk. Je kunt immers alleen maar vindbaar worden voor jouw klanten als jouw teksten aansluiten bij de zoekopdrachten van jouw potentiële klanten!

Begin dus goed een geef jezelf focus!

Met een gedegen zoekwoorden onderzoek heb jij een ijzersterk hulpmiddel in handen. Het gaat je helpen bij het bepalen van je website indeling en al je geschreven content. Door duidelijk te durven kiezen voor bepaalde zoektermen kun jij veel gerichter gaan optimaliseren om die hogere positie in Google te bemachtigen.

Wat krijg je bij het SEO Zoekwoorden Onderzoek?

Overzichtelijk document

In 1 overzichtelijk document krijg je alle informatie die uit het zoekwoorden onderzoek naar voren is gekomen.

Onderzoek per pagina

Het zoekwoorden onderzoek zal, wanneer relevant, per pagina van jouw website worden ingedeeld. Lekker overzichtelijk. Per zoekterm zie je hier ook de zoekvolumes en de mate van concurrentie terug.

Advies over gebruik

Binnen het document zal advies gegeven worden over hoe en waar je het beste bepaalde termen kunt toepassen. Denk hierbij aan URL’s, titels, koppen etc. Daarnaast bespreken wij het zoekwoorden onderzoek telefonisch zodat jij precies weet hoe je aan de slag kunt gaan.

"Start sterk en laat een zoekwoorden onderzoek uitvoeren waarmee jij gericht aan de slag kunt."

Voor wie is het SEO Zoekwoorden Onderzoek?

Zoals gezegd is een gedegen SEO zoekwoorden onderzoek onmisbaar in iedere SEO strategie. Herken jij jezelf in een van de volgende punten? Dan heb jij zeker baat bij een zoekwoorden onderzoek.

Je wil een sterke SEO basis en focus

Je wil je bestaande content optimaliseren

Je wil doelgericht nieuwe SEO-proof content maken

Je wil weten welke zoekwoorden voor jou het belangrijkste zijn

Je wil meer inzicht in je concurrentie en kansen

Je wil je doelgroep en hoe zij zoeken beter begrijpen

Zo gaan we aan de slag met jouw Zoekwoorden Onderzoek

Stap 1

Vrijblijvende telefonische kennismaking & jouw verhaal. Samen bespreken we jouw ideale doelgroep en bedrijfsdoelen. Ook bepalen we de grootte van het zoekwoorden onderzoek.

Stap 2

Fresh Finds gaat aan de slag met het zoekwoorden onderzoek en de concurrentie analyse.

Stap 3

Oplevering zoekwoorden onderzoek. Samen bespreken we de resultaten. Wanneer gewenst kan Fresh Finds voor je aan de slag gaan om de SEO optimalisaties uit te voeren.

Een Zoekwoorden Onderzoek door Fresh Finds

Als ervaren SEO specialist help ik je graag bij het uitvoeren van een gedegen zoekwoorden onderzoek.

Wil jij ook meer relevante bezoekers naar jouw website trekken én wil je doelgericht aan de slag met het verbeteren van jouw vindbaarheid in Google? Start dan nu met een ijzersterke basis door een Zoekwoorden Onderzoek uit te laten voeren door Fresh Finds.

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan vooral contact met mij op, ik help je graag verder.

Een basis zoekwoorden onderzoek voor kleine websites is al mogelijk vanaf €185 euro excl. BTW. Voor grotere onderzoeken bespreken we vooraf samen de benodigde tijd en bijbehorende kosten.

Jazeker! Als jouw website nog in ontwikkeling is, is het juist superslim om alvast een zoekwoorden onderzoek te hebben. Het helpt je bij het bepalen van je menustructuur én je kunt meteen al jouw content SEO-proof schrijven of laten schrijven. Zo start je met een sterke SEO basis.

Jazeker. Als SEO specialist help ik je graag bij het verbeteren van jouw online vindbaarheid. Samen bespreken we jouw wensen en stellen we een SEO strategie op, passend bij jouw wensen en budget.

Ja, ook dit is mogelijk. Middels een SEO Quick Scan brengt Fresh Finds snel en helder voor je in kaart waar de kansen en knelpunten liggen op dit moment.

Natuurlijk. Ik duik graag voor je in de aanwezige documentatie en zal mijn advies hierover geven. Ook kan ik je adviseren over de inhoud van het onderzoek en hoe je deze kunt gebruiken voor jouw optimalisaties.

Om goed te kunnen optimaliseren per pagina is het van groot belang duidelijke keuzes te maken in de focustrefwoorden per pagina. Het heeft geen zin om ieder zoekwoord op iedere pagina terug te laten komen, hiermee ga je niet scoren. Uiteraard zijn er tijdens het onderzoek honderden woorden geanalyseerd. In het zoekwoorden onderzoek vind je de belangrijkste zoektermen terug per pagina om de focus te behouden. Kwaliteit boven kwantiteit.

Klaar om te ontdekken wat de beste zoekwoorden zijn om jouw online vindbaarheid te verbeteren?