SEO zoekmachine optimalisatie om hoger te scoren in Google

Een goede vindbaarheid als fundament van je marketingstrategie

SEO zoekmachine optimalisatie afbeelding

De voordelen van SEO Zoekmachine Optimalisatie

Wil jij ook hoger in de natuurlijke zoekresultaten van Google komen? Als SEO specialist ga ik je hierbij helpen.

Waarom SEO zoekmachine optimalisatie om hoger te komen in Google?

SEO zoekmachine optimalisatie ofwel Search Engine Optimization is de verzamelnaam voor alle activiteiten die nodig zijn om hoger te scoren in de zoekresultaten van Google.

Wist je dat bezoekers die via Google jouw website vinden veel sneller klant worden in tegenstelling tot bezoekers die jouw bedrijf toevallig tegenkomen op bijvoorbeeld Facebook? Ze zijn namelijk gericht op zoek, terwijl Facebook werd geopend voor de fun.

Je vindbaarheid op het internet is natuurlijk van groot belang. Het is simpel: meer relevante bezoekers naar je website betekent meer leads en daarmee meer klanten.
Het is natuurlijk nóg mooier als je je beseft dat je voor deze extra bezoekers géén advertentiekosten kwijt bent, de bezoekers zijn immers ‘organisch’ en dus gratis. Daarnaast zijn SEO resultaten duurzaam en worden steeds verder opgebouwd. Door middel van SEO zoekmachine optimalisatie is dit te realiseren. 

Hoe beoordeelt Google verschillende websites op SEO?

Google kijkt naar veel verschillende aspecten van jouw website om te beoordelen hoe waardevol jouw website is bij een bepaalde zoekopdracht. Google wil immers de zoeker de best passende resultaten tonen.

Door zo goed mogelijk aan de eisen van Google te voldoen op de gebieden van content, techniek en linkbuilding komt jouw website hoger in de organische zoekresultaten te staan. Google vindt jouw website dan immers waardevoller voor de zoeker! Denk hierbij aan goede SEO bestendige teksten, de gekozen focus trefwoorden, technische opbouw van de website en rijke content.

Voldoet jouw website aan deze criteria? Sluit de website precies aan bij de zoekopdracht en daarmee de behoefte van de potentiële klant? Dan zal jouw website hoger verschijnen in de zoekresultaten van Google.

Waar kijkt Google onder andere naar?

Ook scoren met SEO zoekmachine optimalisatie en hoger in Google komen?

Natuurlijk wil jij ook een goed vindbare website met relevante bezoekers. Ik ga je hierbij helpen.
Zoals gezegd kijkt Google naar verschillende criteria. Het is dus van belang om zo goed mogelijk aan deze criteria te voldoen om hoger te gaan scoren!

Wanneer je besluit jouw website met mijn hulp beter te laten scoren in Google beginnen we met een kennismakingsgesprek. Samen bespreken we uitgebreid jouw business en wensen. Zo krijgen we een helder beeld van jouw ideale doelgroep. Samen zorgen we voor een optimale SEO strategie die past bij jouw business om zo betere resultaten te behalen.

Zo gaan we samen scoren

In het volgende schema zie je de stappen die er gezet gaan worden om jou vooruit te helpen. Een helder werkplan zodat je weet wat je kunt verwachten tijdens het proces.

01

Kennismaking & jouw verhaal. Online succes begint bij een duidelijke boodschap met een doel. 

02

Doelgroepen analyse; wie is jouw ideale klant en hoe gaan ze jou vinden?

03

Zoekwoorden onderzoek & website analyse; op welke woorden wil je gevonden worden en waar liggen de kansen?

04

SEO strategie & advies; hoe gaan we de doelen bereiken? Een helder plan van aanpak

05

Uitvoering werkzaamheden 

06

Duidelijke rapportages over de vorderingen 

Klaar om met een frisse blik hoger te scoren in Google?